Andere diensten

Storytelling

Geen jargon of ambtenarentaal, maar verhalen over en voor echte mensen. Verhalen die laten zien wat je bedrijf of organisatie doet. Voor het huis-aan-huis-magazine Jij & Overijssel en voor de gelijknamige website www.Jijenoverijssel.nl schrijf ik verhalen die op een aansprekende en terloopse manier laten zien waar de provincie aan werkt en bijdraagt. Dit doe ik ook graag voor jouw bedrijf of organisatie.

 

Schrijfcoaching

Zelf aan de slag met een (auto)biografie of ander waargebeurd verhaal? Ik help je vorm en structuur aan te brengen en er een verhaal van te maken dat leest als een roman. Naast individuele coaching verzorg ik schrijfworkshops.                             Over mijn schrijf- en redactieworkshop voor uitgeverij Tobi Vroegh zei de opdrachtgever: "Dank Joep voor de inspirerende workshop. Wij zijn een podium voor ervaringsverhalen uit de psychiatrie. Jij hebt je workshop mooi op maat gemaakt, zodat onze boeken mooier worden en de verhalen meer aandacht krijgen!"

biograaf tekstschrijver journalist workhop Tobi Vroegh

 

 

 

Interviews

Voor onder meer boekhandel Waanders in de Broeren in Zwolle doe ik interviews voor publiek (o.a. Jan Siebelink, Deon Meyer, Jolande Withuis, Paul van Vliet).

 

Het boek over mijn familie is af, en ik ben er erg tevreden over. Ik heb veel aan jouw coaching gehad. Ik had veel tekst, maar geen logische volgorde. En ik gebruikte allerlei werkwoordsvormen door elkaar. Toen ik je tips toepaste, kreeg het verhaal structuur en werd het een stuk leesbaarder. Daardoor kreeg ik weer het plezier en vertrouwen om het af te maken.

–Monique Mastenbroek